Variaattorihihnat Moottorikelkkoihin

Carlisle variaattorin hihnat ovat olleet jo vuosia käsite ja ykkösvalinta kelkkailijoiden keskuudessa. Siksi useissa kelkkamerkeissä Carlisle on jo ensiasennettuna takaamassa optimaalisen voimansiirron toimivuuden eri tilanteissa. Dynaamista yhteistyötä tuotekehityksessä kuvaa myös se että tuotannossa on aina oikean tyyppinen varaattorinhihna eri merkeille ja malleille. Tätä voi odottaa vain alansa ykköseltä!

ULTIMAX
Edullisempi varaattorinhihna peruskelkkailijalle pienempitehoisiin vapaa-ajan kelkkoihin sekä työkelkkoihin. Aramidvyön ansiosta erittäin kestävä. Voittaa kilpailijansa kestävyydessä ja toimivuudessa!

ULTIMAX PRO
Hihnateknologian huipulta. Suunniteltu kestämään ja toimimaan kaikissa merkeissä ja olosuhteissa. Välittää moottorin laskevat ja nousevat kierrokset optimaalisesti käyttöösi. Tehokkaisiin ja huippu-tehokkaisiin urheilukelkkoihin sekä raskaisiin työkelkkoihin.

ULTIMAX XS
Erikoisvahvistettu. Kestää lämpöä äärimmäisen hyvin. Uusi, mullistava Aramax rakenne antaa pidämmän käyttöiän, toimii kaikissa olosuhteissa. Kestää hyvin nykyisten superkelkkojen antavan huipputehon.