Yritys

Vehicles Import Oy / US-Tuonti

Vehicles Import  Oy:n markkinointi nimi on US-Tuonti. Kaikki markkinointi tapahtuu Suomenkielisellä US-Tuonti nimellä. Tuomme  maahan kaivinkoneiden ja pyöräkuormaajien varaosia ja varusteita. Lisäksi jälleenmyymme paljon eri tukkureiden osia ja varusteita edellä mainittuihin tuotteisiin. Verkkokaupassamme laajavalikoima tuotteita mm. mönkijöihin, moottorikelkkoihin, veneilyyn, autoihin jne.

Tehokkaan markkinointimme perusajatuksena on asiakaskeskeisyys. Markkinointipanostuksemme ovat olleet kehityksemme vahva perusrunko.

Menestystekijät

Olemme nuorekas, eteenpäin menevä yritys, joka hyödyntää yli 20-vuotiaan perheyhtiön parhaita ominaisuuksia. Alusta alkaen yrityksen periaatteena on ollut luottamukselliset suhteet asiakkaisiin ja kestävä yhteistyö.
Laadun merkitys yritysmaailmassa kasvaa jatkuvasti. Me haluamme vastata asiakkaidemme odotuksiin entistäkin laadukkaammilla tuotteilla ja tasokkaammalla palvelulla.

Voimakkaasti kasvava myyntiverkostomme sekä pitkäaikaiset päämiessuhteet tekevät Vehicles Import Oy:sta luotettavan ja toimitusvarman yhteistyökumppanin.
Elämme tätä päivää ja samalla katsomme luottavaisesti tulevaisuuteen. Yhteistyössä on voimamme.

reilukauppa3

jasenbanner200x100 luotkump_nega_CMYK_v1