Yritys


Vehicles Import Oy / US-Tuonti

Vehicles Import  Oy:n markkinointi nimi on US-Tuonti. Kaikki markkinointi tapahtuu Suomenkielisellä US-Tuonti nimellä. Tuomme  maahan pääasiassa pyöräkuormaajia ja varusteita,  kaivureiden osia ja varusteita sekä mönkijöitä ja niiden osia/varusteita. Lisäksi jälleenmyymme paljon eri tukkureiden osia ja varusteita edellä mainittuihin tuotteisiin.
Myynti tapahtuu US-Tuonnin sekä jälleenmyyjäverkostojemme kautta.
Tehokkaan markkinointimme perusajatuksena on asiakaskeskeisyys. Markkinointipanostuksemme ovat olleet kehityksemme vahva perusrunko.

Menestystekijät

Olemme nuorekas, eteenpäin menevä yritys, joka hyödyntää yli 14-vuotiaan perheyhtiön parhaita ominaisuuksia. Alusta alkaen yrityksen periaatteena on ollut luottamukselliset suhteet asiakkaisiin ja kestävä yhteistyö.
Laadun merkitys yritysmaailmassa kasvaa jatkuvasti. Me haluamme vastata asiakkaidemme odotuksiin entistäkin laadukkaammilla tuotteilla ja tasokkaammalla palvelulla.

Voimakkaasti kasvava myyntiverkostomme sekä pitkäaikaiset päämiessuhteet tekevät Vehicles Import Oy:sta luotettavan ja toimitusvarman yhteistyökumppanin.
Elämme tätä päivää ja samalla katsomme luottavaisesti tulevaisuuteen. Yhteistyössä on voimamme.

reilukauppa3

SuomalPalveluajasenbanner200x100Menestyja_Merkki_2012aalogo2013